Uffe er den kreative på Den Lille Legepladsfabrik. Han hjælper dig med at finde de rigtige ideer til netop dit bålhus, og han styrer og leder også byggeriet.

Uffe Kurtzweil

Uffes erfaring dækker praktisk og kreativ sparring. Uffe har erfaring som pædagogisk leder på produktionsskole og med baggrund som håndværker og PD i materiel kultur, er han den helt rigtige rådgiver, når det kommer til implementeringen af udendørs læringsfaciliteter. Uffe har været partner i Den Lille Legepladsfabrik siden 2008.

Peter Houkjær

Peters erfaring dækker kreativ sparring indenfor udeskoler og læringsrum under åben himmel.Siden 2008 har Peter hjulpet kundegruppen med løsninger til skoler og andre af enhver art. Peter har mange års erfaring som underviser, herunder på folkehøjskoler, åbent universitet, aftenskoler og ikke mindst som gymnasielærer. Til dagligt driver han Den Lille Legepladsfabrik.

Peter Houkjær - Peter ved alt om bålhuse, og han er den helt rette, når sikkerheden, byggestyring, dialog om opgaven og alt andet praktisk er på spil.